Nieuwsbrief 3 ouderraad De Waaier – mei 2021

Hallo,

18/5 was er weer een ouderraad. De laatste van dit schooljaar.
Deze keer konden we met een aantal fysiek deelnemen buiten onder de luifel. Een deel sloot digitaal aan. Via deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden. Alle tips en vragen zijn welkom op ouderraaddewaaierbertem@gmail.com

Schoolnieuws

De kinderen en de juffen zijn volop bezig met de voorbereiding van het schoolfeest. Met de ouderraad zullen we helpen met de uitwerking ervan.

Vorige week moesten de kinderen van 3KK in quarantaine, deze week de kinderen van 1LB. We duimen mee dat er geen verdere besmettingen zijn en dat we het jaar veilig kunnen afsluiten.

De onderwijskoepel zoekt nog uit of het mogelijk is om de afscheidsreceptie van de zesdejaars te laten doorgaan. Wij staan alvast te popelen om de kinderen en ouders gepast uit te zwaaien.

Zoektocht

De zoektocht was al een succes en we kregen al enkele leuke reacties binnen. Als je je wandel- en zoekspieren nog even wilt strekken, kan dat nog tot eind mei.

Trooper

We hebben al € 180 bij elkaar gespaard via Trooper. We zullen maandelijks een update geven via FB en Gimme.

Mobiliteit

Binnenkort is er een overleg met het WZC, de kribbe en de school over de mobiliteit. Ook vanuit de ouderraad mogen we meedenken.

We merkten dat het dynamisch verkeersbord niet correct werkt. We geven dit door aan de gemeente.

Varia

Het schooljaar zit er alweer bijna op. Met de ouderraad sluiten we dit traditiegetrouw af met een BBQ.  Wil je volgend schooljaar graag meebouwen aan een leuke school? Kom dan zeker naar de infoavond in september. We kunnen al verklappen dat we elk schooljaar traditiegetrouw ook starten met … een BBQ 😊.

 

Veilige zomerse groeten

De ouderraad