Zoektocht

Beste ouders,

Het is lente en de natuur in Bertem is mooi. Omdat feesten, quizzen, familiedagen,… niet mogen doorgaan hebben we een gevarieerde zoektocht uitgestippeld in Bertem met ongeveer deze vorm:

De tocht van 3 tot 5 km is uitgestippeld langs een 12-tal posten waar ofwel een kastje ophangt dat je moet openen, of een blad met QR codes en aanwijzingen. Bij de meeste posten zijn er leuke vrije opdrachten voor verschillende leeftijden.

Op sommige punten zullen jullie ook een afscheurpapiertje vinden: neem telkens eentje mee want het eindresultaat is iets waarmee jullie thuis aan de slag kunnen om de ‘paaspauze’ door te komen. Maar eerst de verschillende delen in de juiste volgorde puzzelen 😉

Je kan de tocht maken vanaf zondag 4 april tot 31 mei. De start is aan het gemeenteplein, waar je op zoek moet gaan naar de eerste aanwijzingen op het infobord op de parking.

Je krijgt geen kaartje mee, want onderweg krijg je telkens aanwijzingen (via een QR code die je moet inscannen via je smartphone). Mocht je toch het noorden kwijt zijn, druk op de link HELP onderaan.

Praktisch:

  • Start aan het infobord op het Gemeenteplein (het plein bij café ‘t Blok)
  • Download een QR scanner op je smartphone en probeer de bovenstaande code uit
  • Deze tekst kan je ook op de website van de Waaier vinden
  • Mocht je merken dat er posten, kastjes of aanwijzingen weggenomen of beschadigd zijn, laat zeker iets weten aan ouderraad@dewaaier-bertem.be.

 

HELP – ik ben de weg kwijt (klik hier voor meer informatie)

 

Veel plezier,

De ouderraad VBS De Waaier